Xiaomi встановила неймовірний рекорд, який здивує всіх

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні п’ять років компанії Xiaomi вдалося встановити безліч найрізноманітніших рекордів, що говорить про те, що вона використовує абсолютно правильну модель бізнесу, при якій розвиток відбувається дуже швидко. Сьогодні, 17 травня 2019 року, у всіх фанатів продукції даного виробника з’явився ще один привід для радості, адже їх улюблений бренд зумів встановити рекорд. Справа в тому, що хоч Xiaomi і займається створенням смартфонів лише трошки більш ніж п’ять років, але їх продукція сама продавана в інтернет-магазинах.

Аналітична компанія IDC опублікувала в мережі статистику онлайн-продажів смартфонів в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, а заснована вона на даних першого кварталу 2019 року. Як вдалося з’ясувати, на частку Xiaomi припадає аж 48,62% від загального числа проданих мобільних пристроїв через інтернет. Це говорить про те, що абсолютна більшість покупців вибирають продукцію саме від цього виробника, а не від якогось іншого. На другому місці по продажах знаходиться Samsung, але її показник в рази гірше – всього 13,64%.

Трійку лідерів по онлайн-продажу займають смартфони Realme від Oppo, а похвалитися вони можуть значенням в 10,68%, тобто не надто великим. Все це вказує на те, що практично всі покупці купують собі саме смартфони від Xiaomi, тоді як лише деякі роблять вибір у бік продукції від сторонніх брендів. Найбільш продаваними мобільними пристроями є моделі Redmi 6A, Redmi Note 6 Pro, Redmi Y2 і Redmi Go. Всі вони – це бюджетні телефони з початкової цінової категорії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти вважають, що в майбутньому ситуація продовжить складатися на користь Xiaomi, тобто вже до кінця 2019 року частка продажів продукції компанії може досягати значення в більш ніж 55% від всіх продажів в Китаї та інших країнах світу. Втім, справи у даного виробника так добре йдуть виключно в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, тоді як в інших частинах світу продукцію бренду купують далеко не так активно, багато в чому через сильну конкуренцію з Apple, Samsung, Sony і багатьма іншими торговими марками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.