Камери Xiaomi Poco F1 і OnePlus 7 Pro порівняли в автоматичному режимі і отримали несподіваний результат

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський портал Beebom опублікував два знімки, зроблені на смартфони Xiaomi Poco F1, а також на новітній флагман OnePlus 7 Pro.

Фотоможливості OnePlus 7 Pro були дуже високо оцінені експертами лабораторії DxOMark, які поставили смартфон на друге місце в рейтингу з результатом у 111 балів.

Коментуючи дані фотографії, представники Beebom підтвердили, що на Xiaomi Poco F1 не було встановлено додаток Google Camera, яке дозволяє отримувати більш якісні і деталізовані знімки на більшості смартфонів Xiaomi і не тільки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотографії були зроблені через рідні додатки камери на обох смартфонах в автоматичному режимі.

Варто констатувати, що OnePlus 7 Pro намагається приховати недоліки шкіри навіть у автоматичному режимі, у результаті обличчя здається більш припудреними, а борода виглядає більш розмитою саме на флагманському OnePlus 7 Pro.

Також треба визнати той факт, що результати подібних порівнянь сильно залежать від умов зйомки і методики тестування. Не завжди результати лабораторних випробувань відповідають тому, що ви отримаєте на практиці. Тому деякі виробники смартфонів виступають проти DxOMark і його рейтингу.

Залишається додати, що OnePlus 7 Pro коштує майже втричі більше, а OnePlus увійшла Top5 виробників смартфонів преміум-класу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.