Samsung Galaxy S10 5G і LG V50 ThinQ 5G пропонують вдвічі дешевше, щоб зробити мережі 5G більш привабливими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південна Корея стала першою країною, в якій запущені комерційні мобільні мережі 5G. В країні вже продаються Samsung Galaxy S10 5G і LG V50 ThinQ 5G, які коштують чималих грошей.

Щоб підвищити привабливість мереж і смартфонів 5G, три основних оператора Південної Кореї, SK Telecom, KT і LG U, оголосили про істотні знижки. У деяких випадках розмір субсидій може становити більше половини початкової ціни телефону. Той же LG V50 ThinQ 5G в деяких магазинах можна купити за 500 доларів (13 200 грн.), тоді як рекомендована роздрібна ціна смартфона становить близько 1000 доларів (26 400 грн.).

Проте корейська комісія зв’язку (KCC) заявила, що вона вживатиме заходів проти операторів мобільного зв’язку, які надають незаконні субсидії користувачам 5G, причому мова йде про реальні штрафи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

The Korea Times повідомляє, що KCC недавно скликала нараду за участю трьох основних операторів. Чиновники КСС попередили операторів, щоб вони не продавали Samsung Galaxy S10 5G і LG V50 ThinQ 5G за необгрунтовано низькими цінами, так як вони порушують чинне антимонопольне законодавство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.