Categories: Смартфони

Представлений смартфон Motorola One Vision: кінематографічний екран і платформа Exynos

Share

Смартфон Motorola One Vision про який багато говорилося останнім часом, вчора ввечері офіційно дебютував. Новинка відрізняється від своїх побратимів багато чим, але почати потрібно з однокристальної системи.

Замість широко поширених SoC Qualcomm і MediaTek в цій моделі використовується платформа Samsung — Exynos 9609. І це, мабуть, перший за довгий час приклад застосування SoC Samsung в смартфоні великого бренду, але не Samsung, і не Meizu. Платформа має чотири ядра ARM Cortex-A73 частотою 2,2 ГГц і ще чотири частотою ARM Cortex-A55 частотою 1,7 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті склав 4 ГБ, об’єм вбудованої флеш-пам’яті – 128 ГБ.

Розробники називають екран One Vision кінематографічним, але насправді за цим ховається лише співвідношення його сторін 21:9. Дисплей має круглий виріз у кутку для фронтальної камери дозволом 25 Мп, характеризується діагоналлю 6,3 дюйма і роздільною здатністю Full HD+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера представлена двома модулями: в основному встановлений датчик зображення роздільною здатністю 48 Мп з діафрагмою F/1,7, в додатковому датчик роздільною здатністю 5 Мп і об’єктив з діафрагмою F/2,2. Але для зйомки використовується тільки перший, а другий — виключно для аналізу глибини сцени. Зате в камері реалізована система оптичної стабілізації зображення, застосовуються алгоритми штучного інтелекту.

Сканер відбитків є, він інтегрований у фірмовий логотип на тильній панелі. Підтримується швидка зарядка потужністю 15 Вт, а ємність акумуляторної батареї становить середні 3500 мА·год.

Motorola One Vision побудований за програмою Android One — він працює на чистому Android 9.0 Pie і супроводжується гарантією дворічних оновлень ОС і трирічних оновлень безпеки.

Габарити і маса новинки — 160,1 x 71,2 x 8,7 мм і 180 грамів. Європейська вартість Motorola One Vision – 300 євро (8 900 грн.), але першим покупцям в якості подарунка дістануться навушники Motorola Verve Earbuds, ціна яких при покупці окремо – 130 євро (3 800 грн.).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024