Представлений смартфон Motorola One Vision: кінематографічний екран і платформа Exynos

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Motorola One Vision про який багато говорилося останнім часом, вчора ввечері офіційно дебютував. Новинка відрізняється від своїх побратимів багато чим, але почати потрібно з однокристальної системи.

Замість широко поширених SoC Qualcomm і MediaTek в цій моделі використовується платформа Samsung — Exynos 9609. І це, мабуть, перший за довгий час приклад застосування SoC Samsung в смартфоні великого бренду, але не Samsung, і не Meizu. Платформа має чотири ядра ARM Cortex-A73 частотою 2,2 ГГц і ще чотири частотою ARM Cortex-A55 частотою 1,7 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті склав 4 ГБ, об’єм вбудованої флеш-пам’яті – 128 ГБ.

Розробники називають екран One Vision кінематографічним, але насправді за цим ховається лише співвідношення його сторін 21:9. Дисплей має круглий виріз у кутку для фронтальної камери дозволом 25 Мп, характеризується діагоналлю 6,3 дюйма і роздільною здатністю Full HD+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основна камера представлена двома модулями: в основному встановлений датчик зображення роздільною здатністю 48 Мп з діафрагмою F/1,7, в додатковому датчик роздільною здатністю 5 Мп і об’єктив з діафрагмою F/2,2. Але для зйомки використовується тільки перший, а другий — виключно для аналізу глибини сцени. Зате в камері реалізована система оптичної стабілізації зображення, застосовуються алгоритми штучного інтелекту.

Сканер відбитків є, він інтегрований у фірмовий логотип на тильній панелі. Підтримується швидка зарядка потужністю 15 Вт, а ємність акумуляторної батареї становить середні 3500 мА·год.

Motorola One Vision побудований за програмою Android One — він працює на чистому Android 9.0 Pie і супроводжується гарантією дворічних оновлень ОС і трирічних оновлень безпеки.

Габарити і маса новинки — 160,1 x 71,2 x 8,7 мм і 180 грамів. Європейська вартість Motorola One Vision – 300 євро (8 900 грн.), але першим покупцям в якості подарунка дістануться навушники Motorola Verve Earbuds, ціна яких при покупці окремо – 130 євро (3 800 грн.).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.