Рекламний ролик і слайд з презентації OnePlus 7 Pro вже з’явилися в Мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рекламній кампанії OnePlus 7 Pro представники OnePlus використовували фразу: «Ніяких непотрібних наворотів. Ніяких рамок або вирізів в екрані. Просто кращий телефон».

Тепер під слоганом “Просто кращий телефон” в мережі з’явився рекламний ролик OnePlus 7 Pro, який демонструє очікувану новинку з усіх боків.

Смартфон буде оснащений потрійною основною камерою, що включає датчики зображення роздільною здатністю 48, 8 і 16 Мп, а також трикратним оптичним зумом. Майже всю фронтальну частину смартфона буде займати вигнутий з боків екран без вирізів, а фронтальна камера буде оснащена висувною конструкцією. Апаратну основу OnePlus 7 Pro складе Snapdrdagon 855.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми публікували добірку зображень OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro, а також перелік аксесуарів з їх цінами. Сьогодні смартфон був помічений на реальних фото.

Далі представлений один із слайдів майбутньої презентації, який підтверджує роздільну здатність камери, ємність акумулятора, наявність флагманської SoC, до 12 ГБ ОЗУ і дисплея Fluid AMOLED з частотою 90 Гц.

Презентація розпочнеться сьогодні о 17:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.