OnePlus 7 Pro в руках користувача і OnePlus 7 з аксесуарами (і цінами) за лічені години до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даній замітці ми пропонуємо вашій увазі велику добірку рендерів, що демонструють смартфон OnePlus 7 (стандартне видання) з усіх сторін, а також аксесуари для нових пристроїв компанії.

Але почати хочеться зі свіжої фотографії флагманського смартфона OnePlus 7 Pro в руках користувача, яка підтверджує наявність потрійної основної камери і висувною фронтальної.

Наступні рендери OnePlus 7 є найбільш якісними і деталізованими з усіх, крім того, вони позбавлені водяних знаків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Даний смартфон оснащений фронтальною камерою, врізаною в екран за допомогою краплеподібного вирізу в центральній верхній частині.

Основна камера є здвоєною, вона помітно виступає над задньою панеллю. Під камерою знаходиться світлодіодний спалах. Дактилоскопічного датчика ззаду немає, так як він знаходиться під поверхнею екрана.

Немає у смартфона і роз’єму 3,5 мм для підключення навушників. Залишається сподіватися, що стереодинаміки, про які говорили інсайдери, дістануться не тільки OnePlus 7 Pro, але і OnePlus 7.

Нижче представлені рендери бездротових навушників OnePlus Bullets Wireless 2, автомобільного зарядного пристрою Warp 30 Car Charger, блоку живлення та кабелю зарядного.

Навушники будуть коштувати 79 доларів (2 100 грн.), зарядний в машину оцінили в 49 доларів (1 300 грн.), стандартний блок живлення коштує 25 доларів (700 грн.), а кабель запропонують за 20 і 25 доларів при довжині 1 і 1,5 м відповідно (500 і 700 грн.).

Анонс смартфонів відбудеться вже сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.