Що не так з версіями Android в смартфонах Google Pixel 3a і Pixel 3a XL

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже відомо, що смартфони Pixel 3a і Pixel 3a XL мають березневі патчі безпеки та за офіційною заявою Google, наступне оновлення вони отримають не раніше, ніж у червні. Тепер також стало відомо, що в Android Beta Program не передбачені ніякі інші оновлення пристроїв лінійки Made by Google аж до червня. У той же час, ми бачимо деякі нестиковки в заявах, що вводить в деяке замішання.

Найпростіший спосіб встановити Android Q – отримати прошивку «по повітрю» в рамках бета-програми. Інший шлях трохи складніше-вручну накотити образ прошивки, викачаний зі сторінки Android Developers. Другий спосіб на даний момент є єдиним рішенням для установки Android Q на смартфони Google Pixel 3a і 3a XL, адже в даний час ці апарати не вказані у списку пристроїв, що входять в програму Android Q Beta.

Але ситуацію ускладнює той факт, що деякі користувачі Pixel 3a XL без будь-яких проблем змогли зареєструватися у програмі бета-тестування і вже навіть отримали Android Q Beta 3 просто «по повітрю». Звідси маємо явні протиріччя і абсолютне нерозуміння того, що взагалі відбувається, а судячи з коментарів представників компанії Google – вони теж не в повній мірі володіють ситуацією.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.