Віце-президент Xiaomi заявив, що Redmi 855 оптимізований для ігор

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З дня на день, якщо вірити останній офіційній інформації, очікується анонс флагманського і при цьому бюджетного смартфона Redmi, який побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 855.

Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo продовжує активно спілкуватися з користувачами, регулярно публікуючи крупинки нової інформації про очікуваний пристрій.

За його словами, розробники бюджетного флагмана Redmi 855 домоглися значних успіхів, оптимізуючи його за трьома основними напрямками. По-перше, можливість розгону GPU зробила смартфон оптимізованим для ігор, так як його продуктивність в підсумку очікується навіть більшою, ніж у Xiaomi Mi 9. По-друге, смартфон оптимізований для швидкої зарядки. Попередні відомості вказують на підтримку 27-ватної зарядки, такої ж, як у Xiaomi Mi 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

По-третє, йдеться про якесь «зниження частоти». Ймовірно, мова йде про енергозберігаючий режим, при якому знижується частота роботи основних компонентів пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.