Серія OnePlus 7 буде позбавлена одного з дратівливих недоліків попередників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus прийняла рішення внести деякі корективи в конструкцію нових флагманів серії OnePlus 7. Такий крок став результатом того, що вони отримували численні нарікання користувачів на слабкий вібромоторчик у попередників. Про це генеральний директор компанії повідав в одному зі своїх інтерв’ю виданню CNET. Компанія повинна постійно вчитися, виправляти помилки, щоб максимально відповідати очікуванням користувачів.

Глава OnePlus зазначив, що вони почули своїх споживачів, які не раз висловлювали незадоволення роботою вібромоторчика, що призводило до пропуску повідомлень. Інженери компанії взялися за справу і повністю переробили цей компонент. Тепер він став удвічі потужнішим і збільшився в габаритах. Крім цього, інтенсивність вібрації можна буде налаштувати окремо для повідомлень, дзвінків і клавіатури. Вібромотор встановили в нижній частині і інженерам довелося переглянути компонування внутрішніх елементів, так щоб в результаті не постраждала ергономіка, і не збільшилася товщина корпусу.

Нагадаємо, що сімейство OnePlus 7 дебютує 14 травня, де найцікавішою повинна стати Pro-версія з висувною фронтальною камерою. Смартфон отримає AMOLED‑дисплей з роздільною здатністю QuadHD+ і частотою оновлення 90 Гц, платформу Snapdragon 855, дисплейний біометричний датчик, акумулятор на 4000 мАг, потрійну тильну камеру і швидку 30-ватну зарядку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.