Samsung Galaxy Fold надходить в продаж за неймовірною ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай компанія Samsung і займається випуском на ринок смартфонів вже більше десяти років, але навіть вона не застрахована від великих помилок. Не так давно цей виробник електроніки представив і запустив в продаж флагманський смартфон Samsung Galaxy Fold, а його головною особливістю став гнучкий екран. Проте, видані журналістам для тестування екземпляри даного мобільного пристрою ламалися протягом перших 48 годин використання, в зв’язку з чим бренду довелося відкласти продажу свого телефону, почавши шукати способи вирішити велику проблему.

10 травня 2019 року, глава мобільного підрозділу Samsung Дон-Джин Кох нарешті розповів про те, що відбувається зі смартфоном Galaxy Fold. Він поділився радісною звісткою – рішення про точну дату старту продажів даного мобільного пристрою буде прийнято вже в найближчі дві доби, причому, за його словами, проблему з екраном, яка приводила до швидкої поломки смартфона, вдалося усунути. У чому саме вона полягала – не повідомляється, але набагато більш важливий сам факт того, що неполадку вийшло ліквідувати.

За даними від сервісної майстерні iFixit, смартфон Samsung Galaxy Fold масово виходив з ладу у зв’язку з дефектом в екрані, при якому під нього через щілини складного корпусу потрапляв пил. Саме вона порушувала роботу матриці, виготовлену за технологією OLED, а все такі вкрай сильно сприйнятливі до фізичного впливу. Глава південнокорейської корпорації, що відповідає за продажі смартфонів, пообіцяв докласти всіх зусиль для того, щоб запустити в продаж революційний флагман якомога швидше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, швидше за все, купити Samsung Galaxy Fold покупці зможуть вже в кінці травня нинішнього року, тобто через 2 – 3 тижні, а обійдеться даний телефон в $ 1980. За такою ціною мобільний пристрій буде продаватися на території США, тоді як в Україні появи цього телефону очікується лише до кінця літа, причому по відчутно вищою ціною. Даний цінник при будь-якому розкладі тягне на божевільний, адже за такі гроші можна купити повноцінний ноутбук, смартфон, а решту грошей витратити, наприклад, на бездротові навушники або смарт-годинник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.