Categories: Смартфони

Недорогий iPhone XR 2019 вразив всіх покупців

Share

Буквальо вчора, інсайдер @Onleaks повідомив про те, що разом з флагманськими смартфонами iPhone XI і XI Max компанія Apple представить публіці недорогий телефон iPhone XR 2019, причому він отримає досить цікаве технічне оснащення. Основою телефону стане восьмиядерний чіпсет Apple A13 Bionic, доповнений при цьому 4 ГБ оперативної пам’яті. На тильній частині мобільного пристрою знаходиться подвійна основна камера, а на лицьовій повноцінний сканер особи Face ID, хоча такий можна зустріти і в моделі першого покоління.

Замість використання 6,1-дюймового IPS-матриці виробник вирішив встановити в iPhone XR 2019 аналогічну за розмірами, але вже OLED-матрицю. За рахунок цього дисплей виявиться більш чітким і приємним для очей, а особливо помітно це буде у вечірній і нічний час. Через нову фотокамеру на тильній частині будь-які чохли від моделі першого покоління не підійдуть до нової, а значить користувачам доведеться купувати їх окремо. Відомо, що купити новинку покупці зможуть в версіях з 128 ГБ і 256 ГБ постійної пам’яті, але їх вартість поки що не розкривається.

 

Компанія-виробник, тобто Apple, збирається зробити все можливе заради того, щоб її новий недорогий смартфон зміг замінити собою iPhone SE, знятий з виробництва зовсім недавно. На практиці це означає, що новинка в особі iPhone XR 2019, найімовірніше, буде коштувати $ 700. Хочеться вірити, що мобільний пристрій, як iPhone XI і XI Max, отримає роз’єм USB Type-C, а значить до нього стане можливим підключати практично будь-які аксесуари, аж до карт пам’яті від фотоапаратів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Sennheiser випустила TWS-навушники з шумозаглушенням та еквалайзером

    Sennheiser презентувала нову модель бездротових навушників Accentum True Wireless ANC. За словами виробника, пристрій пропонує…

    08.05.2024

    Що буде, якщо телефон вимкнути під час оновлення

    Уявіть, що телефон запустив оновлення ПЗ і раптом його випадково відключили від мережі. Завантаження останньої версії…

    08.05.2024

    На Kickstarter з’явився потужний зовнішній акумулятор із прозорим корпусом

    Shargeek 140 від компанії Sharge Tech - це портативне джерело енергії, укладене в прозорий корпус,…

    08.05.2024

    Які датчики встановлені у камері нового iPad Pro

    Нещодавно представлені моделі iPad Pro з OLED-екранами отримали розширений набір сенсорів. Крім безпосередньо камери та…

    08.05.2024

    Топовий планшет Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 протестували на автономність

    При активному навантаженні середній час автономної роботи становив 11 годин та 14 хвилин. У режимі…

    08.05.2024

    Стало відомо, про що промовчала Apple на презентації нових iPad

    Є кілька неочевидних змін у нових iPad , про які Apple не почала говорити під…

    08.05.2024