OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro першими отримають Android 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Позавчора на щорічній конференції Google I/O 2019 пошуковий гігант анонсував мобільну операційну систему Android 10, а також підтвердив попередні чутки про те, що в її тестуванні візьмуть участь користувачі самих різних смартфонів.

У нашій вчорашній замітці говорилося про близько 20 моделей смартфонів. Однак уточнені дані вказують на те, що в першій хвилі пристроїв буде 21 модель від 13 виробників.

Також офіційні особи Google і OnePlus додали, що нові флагмани OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro першими отримають нову бета-версію Android Q.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Я дуже радий, що OnePlus випала честь першої тестувати бета-версію Android Q. Наші користувачі-гіки зможуть спробувати свіжу версію Android, в якій на новий рівень виведено конфіденційність та захист персональних даних. Впевнений, що Android 10 принесе з собою легкий і плавний користувальницький досвід”, – Глава OnePlus Лю Цзоху (Liu Zuohu).

Офіційний анонс OnePlus 7 очікується 14 травня.

Джерело пише, що OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro першими отримають бета-версію Android 10. Однак, швидше за все, мова йде про те, що OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro стануть першими новими смартфонами, випущеними після вчорашнього анонсу Android 10, які підключать до бета-тесту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.