Відео дня: реалістичний iPhone XR 2019 від надійного джерела

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ресурс Pricebaba опублікував якісні рендери і відео з комп’ютерною моделлю спадкоємця торішнього iPhone XR. Матеріали були отримані від добре себе зарекомендованого інсайдера OnLeaks, відомого, в тому числі, за ось такими реалістичними тривимірними моделями, які частенько демонструють справжній дизайн майбутніх пристроїв.

Старші моделі лінійки iPhone 2019 року вже не раз представали на рендерах різного рівня якості, показуючи фінальний дизайн пристроїв-з потрійною основною камерою, виконаної у вигляді трикутника, вписаного в коло.

У молодшої моделі, яка повинна стати спадкоємцем iPhone XR, очікується не потрійна, а подвійна основна камера. Проте, дизайн буде схожий з більш дорогими версіями – трикутник в квадраті. OnLeaks показав, як це може виглядати на практиці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело зазначає, що назва смартфона поки не підтверджена і він може називатися, наприклад, iPhone XE. Дизайн передньої панелі не зміниться — екран LCD діагоналлю рівні 6,1 дюйма роздільною здатністю 1792×828 пікселів з широким вирізом під фронтальну камеру і інші компоненти системи розпізнавання облич Face ID. Основна камера отримає модулі роздільною здатністю 12 Мп з ширококутною і телефото оптикою для 2-кратного оптичного зума.

Збережеться і порт Lightning, незважаючи на чутки про перехід на стандартні USB Type-C. Смартфон має розміри 150,9 x 76,1 x 7,8 мм, з урахуванням потовщення під камеру товщина — до 8,5 мм.

iPhone 2019 року також приписують більш потужну SoC A13 Bionic, створену з використанням 7-нанометрового техпроцесу TSMC, що обіцяє помітний приріст продуктивності в порівнянні з A12 Bionic.

Офіційний дебют нових iPhone очікується у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.