Смартфон Huawei P30 Pro Special Edition і його унікальний чохол красуються на якісних фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже повідомляли, в Китаї вже в цю п’ятницю в продаж надійде обмежене видання смартфона Huawei P30 Pro, яке називається Huawei P30 Pro Special Edition або Huawei P30 Pro Limited Edition.

Тепер же у нас є більш якісні фотографії упаковки та її вмісту.

Упаковка має сріблясту блискучу текстуру, на самій коробці є напис Special Edition. Всередині розташовується картка зі словами A Moment In Time Never Forgotten, які вказують на те, що момент розпакування вам запам’ятається на все життя.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під карткою знаходяться сам смартфон в біло-рожевому градієнтному забарвленні, а також унікальний чохол з кристалами Сваровські, який також переливається різними відтінками. У компанії стверджують, що чохол додатково оброблений для його ж захисту.

Під верхнім шаром розташовані ще три коробки, в яких знаходяться аксесуари, такі як зарядний кабель, адаптер для смартфона і скріпка для вилучення слота SIM-карти, а також інформаційні буклети.

Всі технічні характеристики смартфона залишаються такими ж, як і у стандартного варіанту Huawei P30 Pro. Що стосується ціни, то модель з 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті коштує 870 доларів (22 900 грн.), а версія з 512 ГБ флеш-пам’яті пропонується за 1060 доларів (27 900 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.