OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro отримали стереодинаміки, а OnePlus 7 Pro — ще й унікальний дисплей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До цих пір всі смартфони OnePlus були оснащені одним динаміком. З виходом OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro ситуація зміниться, якщо вірити повідомленням представника компанії Acid Digital в соціальній мережі Weibo.

У своєму повідомленні він стверджує, що OnePlus 7 і OnePlus 7 оснащені стереодинаміками, які виявилося не так вже й просто додати в пристрої з екранами, що займають майже всю лицьову панель, проте розробники впорались. В результаті звучання смартфонів має дуже порадувати користувачів.

Він сказав, що OnePlus довелося змінити дизайн колонок, щоб вирішити проблему, пов’язану з падінням якості звуку при використанні телефону в ландшафтному режимі. Джерело також розкрило більш детальну інформацію про дисплей OnePlus 7 Pro. Він заявив, що OLED-дисплей є першим у своєму роді, навіть в телефонах Samsung раніше не використовувалися подібні екрани.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За його словами, технологія, що стоїть за дисплеєм, ще не була реалізована на момент анонсу серії Galaxy S10. Дисплей коштує дорого, тому що він зроблений на замовлення. Екран OnePlus 7 Pro є першим на ринку мобільним дисплеєм з дозволом 1440р і частотою оновлення 90 Гц. У смартфонах Razer Phone і Razer Phone 2 встановлені IPS-дисплеї Sharp IGZO з частотою 120 Гц, а Asus Rog-AMOLED-панель з частотою 90 Гц і роздільною здатністю 1080p.

OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro будуть представлені 14 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.