OnePlus дозволяє топити One Plus 7 у відрі з водою, але не дає гарантій на водозахист

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus щосили готується до презентації нових флагманів OnePlus 7, щосили рекламуючи їх здібності. І одна із спірних фішок смартфона-це його водостійкість.

В якості доказу виробник зняв відеоролик, в якому одну з моделей лінійки One Plus 7 (яку саме — не уточнюється) занурюють у відро з водою.

Таким чином компанія заявляє про водозахист свого флагмана. Але водночас додає, що ніякого ступеня захисту IP у OnePlus 7 Немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тобто топити гаджет ніби як можна, але офіційна гарантія на пошкодження від води не поширюється. Тому краще все-таки не повторювати цей трюк вдома.

Схоже, OnePlus просто вирішила заощадити на сертифікації. Швидше за все, замість цього використовували водовідштовхувальне покриття P2i і ізоляція кнопок і роз’ємів. Чи надійно захищена висувна фронтальна камера-незрозуміло.

«Ми знаємо, що рейтинг IP був би самим простим способом довести можливості нашого телефону, але сертифікація не допомагає донести нашу увагу до реального досвіду використання. Тому ми створили це відео, щоб показати вам, що може дійсно означати для вас в реальному житті нашу якість захисту від води”, – йдеться в повідомленні OnePlus.

Нагадаємо, така ж історія була з торішнім One Plus 6T. У нього теж не було офіційної IP-класифікації, але занурення в воду він переживав легко, що неодноразово доводили і відеоблогери, і самі користувачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.