Смартфон LG V50 ThinQ з двома екранами і підтримкою 5G вийде 10 травня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG повинна була почати продажі свого першого смартфона з підтримкою 5G, який отримав назву LG V50 ThinQ, ще 19 квітня, проте дату виходу перенесли на 10 травня цього року.

Пристрій буде конкурувати з Samsung Galaxy S10 5G, користувачі якого зіткнулися з проблемами в роботі 5G і неможливістю в деяких випадках переключитися на 4G. Незважаючи на те, що Samsung опублікувала оновлення, яке повинно було вирішити даний баг, не всі користувачі підтвердили, що проблем більше немає.

LG Mobile співпрацює з трьома корейськими операторами, які почнуть продажі LG V50 ThinQ вже через тиждень за ціною близько 1000 доларів (26 600 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім підтримки 5G новий смартфон виділяється на тлі більшості інших рішень другим дисплеєм діагоналлю 6,2 дюйма роздільною здатністю 2160 х 1080 пікселів, який підключається до смартфону за допомогою бічних контактів. Можливо, це виглядає не так вражаюче, як згинається екран Samsung Galaxy Fold, але і шансів вийти з ладу в LG V50 ThinQ не так багато, та й коштує новинка майже вдвічі менше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.