Картинка-фейк, назва-інше: глава Redmi прокоментував останній витік про флагман Redmi 855

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора в Мережі з’явився постер підготовлюваного до випуску флагманського смартфона Redmi, і вперше на ньому було зображено торгове позначення моделі – Redmi X. Логічно, що після витоку один з користувачів соцмережі Weibo звернувся безпосередньо до голови бренду щоб упевнитися в правдивості цих даних.

Лю Вейбинг (Lu Weibing) цей витік не підтвердив. Він повідомив, що іменуватися смартфон буде інакше. Дослівно він сказав наступне: «[Флагман] називається не Redmi X, назва буде краще».

Одночасно на найбільшому сайті витоків Slashleaks достовірність зображення знизили до 17% – «сміттєвого» рейтингу. Якщо уважно придивитися, то видно, що тильна панель цілком повторює таку Mi 9, причому «дизайнер» навіть не потрудився намалювати сканер відбитків пальців ззаду – за натяками Лю Вейбінга, він в Redmi 855 не буде вбудований в екран. Довершує картину зображення Залізної людини, датоване 2013 роком. Якби рендер був офіційним, то для заставки на дисплеї напевно підібрали б тему свіжіше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом, вчорашня витік – ще один приклад того, як спільнота спекулює на не випущених, але потенційно дуже популярних продуктах. І не всі дані, що звучать з вуст не перших осіб, слід приймати за чисту монету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.