Захищений телефон Energizer Hardcase H10 поставляється в металевій упаковці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Avenir Telecom, розробник і дистриб’ютор телефонів Energizer, оголосила про випуск нового мобільного телефону, захищеного від води, простого у використанні і доступного за ціною менше 25 євро (750 грн.).

Пристрій відповідає ступеню захисту IP54, який дозволяє використовувати його під дощем. Телефон виконаний з міцних матеріалів, він посилений з боків для підвищеної ударостійкості. При цьому він важить всього 80 г, а його висота становить менше 11 см. Телефон призначений для любителів активного відпочинку і робітників. Він містить потужний ліхтарик. Акумулятор ємністю 1000 мА•год забезпечує до 9 годин розмов і до 5 днів в режимі очікування.

Телефон обладнаний дисплеєм діагоналлю 1,8 дюйма, однокристальною системою MediaTek MT6261A, 32 МБ ОЗУ і 64 МБ флеш-пам’яті, слотами для двох SIM-карт, а також для карти пам’яті microSD ємністю до 32 ГБ. Крім того, в оснащення входять основна і фронтальна камери VGA.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, розробники вирішили використовувати метал в якості матеріалу упаковки. Така коробка є більш екологічно чистою, ніж пластикова, вважають в Avenir Telecom, так як її можна використовувати в господарстві для зберігання чого-небудь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.