Redmi Y3, Redmi 7 і Mi Play: блогер порівняв головні бюджетні смартфони Xiaomi 2019

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний італійський Hi-Tech блогер Мішель Інгелідо вирішив допомогти шанувальникам китайського бренду Xiaomi вибрати недорогий смартфон, випущений в 2019 році. У своєму блозі він порівняв головні бюджетні новинки цієї марки. Мова йде про Redmi Y3, Redmi 7 і Xiaomi Mi Play. Всі смартфони коштують на світовому ринку від 145 до 190 доларів США.

До дизайну перерахованих пристроїв причепитися дуже складно. Задня відображаюча кришка, тонкі рамки дисплея і закруглені кути відповідають модним тенденціям в світі гаджетів. Тут кожен може звернути увагу тільки на колірні схеми. Акумулятори обох Redmi мають ємність 4000 мАг, в той час як у Mi Play батарея на 1000 мАч менше. Всі смартфони підтримують 10-ватну швидку зарядку. Екрани Redmi мають діагональ 6,26, що перевищує 5,84-дюймовий дисплей Xiaomi Mi Play. Зате останній має Full HD +.

Любителям селфі варто зупинити вибір на Redmi Y3, так як його фронтальна камера виявилася потужнішою, ніж у суперників. У будь-якому випадку, всі три моделі варті уваги в своєму ціновому сегменті. Вартість Xiaomi Mi Play становить $ 190, що на $ 45 вище, ніж ціна обох представників суббренда Redmi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.