Один з найсильніших конкурентів Redmi — бренд Realme — вийде на європейський ринок в найближчі місяці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Realme, який з’явився на ринку смартфонів менше року тому, але вже встиг увійти в п’ятірку найбільших в Індії, зараз активно бореться з новоствореним брендом Redmi компанії Xiaomi.

І, судячи з досягнень нової моделі Realme 3 Pro, у нього це цілком непогано виходить. Однак поки це в основному стосується тільки Індії.

Але Realme — це не нова компанія, створена з нуля. Це бренд компанії Oppo, у якої є і фінанси, і можливості вивести Realme на глобальний ринок. Судячи з інтерв’ю з генеральним директором бренду Мадхавом Шетхом (Madhav Sheth) , це трапиться вже дуже скоро. Якщо точніше, Realme планує вийти на європейський ринок ще до кінця поточного півріччя. Бренд має намір на першому етапі продавати смартфони виключно через онлайн-магазини, причому без посередників. Правда, в яких країнах варто очікувати появи смартфонів Realme в першу чергу, поки невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Шетх відповів і на інші питання джерела. Зокрема, він розповів, що зараз бренд має намір концентруватися на смартфонах в ціновому діапазоні 100-300 доларів (приблизно 2 700 – 8 000 грн.), але пізніше розширить охоплення. Зокрема, смартфон з 5G також є в планах компанії, але не на найближчий час.

Крім того, глава Realme розповів, що компанія не розглядає випуск смартфонів з «чистою» ОС Android, а оновлення до Android Pie з’явиться для всіх пристроїв бренду не пізніше кінця червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.