OnePlus підтвердила, у нового флагмана не буде вирізів, отворів та ціни в $2000

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора ми публікували живі фотографії смартфона OnePlus 7, на яких пристрій виглядав не так, як на перших комп’ютерних зображеннях.

Нагадаємо, раніше інсайдери стверджували, що OnePlus 7 буде схожий на OnePlus 6T, тобто він отримає екран з краплеподібним вирізом, тоді як старша модель OnePlus 7 Pro буде оснащена дисплеєм з вузькими рамками без вирізів і отворів, а також висувною фронтальною камерою. Живі фото довели, що у OnePlus 7 також не буде вирізів в екрані.

Тепер компанія OnePlus офіційно заявила, що у її флагмана дійсно не буде вирізів і отворів. Правда досі незрозуміло, чи буде повністю безрамковим тільки OnePlus 7 Pro або і OnePlus 7 теж. OnePlus опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter наступну фотографію, демонструє рекламу нового смартфона в газеті New York Times, супроводивши її текстом:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ніяких непотрібних наворотів. Ніяких рамок або вирізів в екрані. Просто кращий телефон. Ось це дійсно гідно публікації”, – OnePlus.

Офіційний анонс OnePlus 7 відбудеться 14 травня разом з OnePlus 7 Pro.

І додано ще одне фото свіжого випуску New York Times, на якому OnePlus зробила випад на адресу Samsung Galaxy Fold з його ціною майже в 2000 доларів.

Також OnePlus стверджує, що у користувачі її смартфонів більше інших задоволені своїм вибором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.