Samsung готує смартфон з трьома екранами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська компанія Samsung запатентувала футуристичний смартфон, який має екрани на фронтальній і задній панелях, а також на верхній частині.

Основна камера може бути вбудована прямо в екран і може використовуватися як селфі-камера. У такого смартфона з’являються нові сценарії використання, наприклад, при зйомці людей вони будуть бачити те ж саме, що і сам фотограф. Це дозволить контролювати зйомку з двох сторін для отримання більш якісних матеріалів.

 

У зареєстрованому компанією патенті також описана спеціальна функція, пов’язана з перекладом розмовної мови. При спілкуванні з іноземцями досить говорити в мікрофон смартфона на своїй рідній мові, а ваш співрозмовник зможе відразу ж читати перекладений текст на екрані смартфона, розташованому на задній панелі. Після чого він зможе відповісти іншою мовою, а смартфон перетворить сказане ним в текст на вашій мові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Невеликий дисплей на верхній панелі смартфона зможе відображати повідомлення про пропущені дзвінки, вхідні повідомлення, час, дату і т. д. Користувачі зможуть змахувати потрібне повідомлення на передню частину смартфона, після чого буде відкриватися відповідна програма.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.