Xiaomi розкритикувала Lenovo за історію з потужністю зарядки Lenovo Z6 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські виробники Xiaomi і Lenovo досить часто відкрито критикують один одного, намагаючись очорнити продукти конкурента, виставивши свої новинки в більш привабливому світлі.

У грудні минулого року був представлений Lenovo Z5 Pro GT, але Xiaomi заявила, що першим «справжнім» смартфоном, побудованим на базі однокристальної системи Snapdragon 855, є Xiaomi Mi 9. Так як купити Lenovo Z5 Pro GT було не можна, Xiaomi назвала смартфон «фальстартом».

Lenovo відповіла Xiaomi тим самим, коли перший розпродаж Xiaomi Mi 9 закінчився через хвилину після початку. Крім того, Lenovo рекламувала свої продукти фразами в дусі Triple Kill Xiaomi Mi 8 і Quadra Kill MIUI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонсований кілька днів тому смартфон Lenovo Z6 Pro підтримує тільки 18-ватну зарядку, а не 27-ватну, як було обіцяно на момент анонсу. При цьому в комплекті зі смартфоном є зарядний пристрій потужністю 27 Вт.

Лу Вейбинг (Lu Weibing), віце-президент Xiaomi Group і генеральний директор бренду Redmi, прокоментував це в Weibo наступним чином: «Ми ненавидимо те, що деякі використовують недостовірну інформацію для отримання необґрунтованої прибутку…».

Близько року тому Lenovo привернула увагу до смартфону Lenovo Z5, заявивши, що його екран буде позбавлений рамок, а смартфон отримає 4 ТБ флеш-пам’яті, але в підсумку це виявилася звичайна брехня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.