Нові зображення перспективних флагманів Honor

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі з’явилися нові зображення смартфонів Honor 20, які вийдуть тільки в другій половині травня і виявляться більш доступними версіями флагманської парочки Huawei P30 і P30 Pro. На зображенні нижче фігурує Honor 20 – у виконанні Moschino Edition і червоному кольорі.

Ця версія запропонує всі атрибути аналогічних версій минулих моделей: трохи змінений інтерфейс, видозмінену коробку, чохол незвичайного дизайну і т. д. А ще таку модель виставлять на прилавках фірмових магазинів Moschino і будуть демонструвати під час різних тижнів моди. Але по технічній частині ніяких відмінностей Honor 20 Moschino Edition від звичайного Honor 20 не буде.

Поглянути на рендер Honor 20 Pro куди цікавіше, адже тут видно не якийсь фрагмент смартфона — а вся тильна панель цілком з родзинкою моделі — основною камерою з чотирьох об’єктивів і датчиків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними користувача, опублікував рендер в соціальній мережі Weibo, після виходу Honor 20 займе місце моделі Honor V20, а та, в свою чергу, подешевшає. Відповідно, вартість Honor 20 очікується на рівні $445 (11 900 грн.), а Honor 20 Pro, за попередніми даними, буде коштувати від $550 (14 700 грн.).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.