Представлений трохи дивний смартфон Redmi Y3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Redmi компанії Xiaomi сьогодні представив свій черговий смартфон — Redmi Y3. На інших ринках модель може вийти під ім’ям Redmi S3, але це поки не підтверджено.

Отже, смартфон був представлений в Індії, де його оцінили в 143 або 172 долара (3 800 і 4 600 грн.) в залежності від конфігурації. Таким чином, апарат коштує стільки ж, скільки і Redmi Note 7, але за параметрами більше схожий з Redmi 7.

Наприклад, тут така ж SoC Snapdragon 632 і дисплей діагоналлю 6,3 дюйма роздільною здатністю HD+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оперативної пам’яті у смартфона 3 або 4 ГБ, флеш-пам’яті – 32 або 64 ГБ. Акумулятор залишили великим, ємністю 4000 мА·год.

Основною особливістю смартфона є 32-мегапіксельна фронтальна камера з підтримкою штучного інтелекту. А ось основна камера, мабуть, така ж, як в Redmi 7. Вона включає датчики роздільною здатністю 12 і 2 Мп. Однак тут варто згадати один цікавий факт. В Індії у Redmi Note 7 камера не така, як на інших ринках. Вона також включає датчики роздільною здатністю 12 і 2 Мп, так що в цьому питанні у апаратів паритет. У підсумку на користь Redmi Y3, мабуть, грає лише фронтальна камера, тоді як у Redmi Note 7 суттєво більш продуктивна платформа і вище дозвіл екрана.

Габарити новинки становлять 158,8 х 75,6 х 8,5 мм при масі 180 г. На вибір є три кольори: синій, червоний і чорний. З решти можна відзначити покриття P2i для захисту від вологи, потрійний слот для карт SIM і карти пам’яті, а також скло Gorilla Glass 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.