Samsung збирає назад всі зразки Galaxy Fold, розіслані оглядачам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як відомо, компанія Samsung визнала наявність проблем з гнучкими смартфонами Galaxy Fold і відклала початок поставок, оскільки в зразках, розісланих оглядачам, виявилася несправність складного екрана.

За повідомленням джерела, безпосередньо знайомого з ситуацією, зараз виробник збирає назад всі зразки Galaxy Fold, розіслані оглядачам, щоб розібратися в причинах несправності.

Нагадаємо, всього за кілька днів використання деяким журналістам вдалося поламати смартфони — на згині екрану з’явилися нерівності, а в деяких випадках екран перестав нормально працювати. Відомо, що деякі оглядачі примудрилися відірвати від екрану верхній шар, прийнявши його за плівку, що захищає екран до продажу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередньою оцінкою південнокорейської компанії, проблеми можуть бути пов’язані з впливом на відкриті ділянки петель. Знову-таки, інформатор, обізнаний про стан справ в ланцюжку поставок, сказав, що поставляча петлі компанія KH Vatec провела внутрішню перевірку петель, що використовуються в Galaxy Fold, і не виявила ніяких дефектів.

За словами одного із співробітників Samsung, який побажав зберегти анонімність, добре, що проблема проявилася до початку продажів, давши компанії шанс внести виправлення.

У березні компанія Samsung опублікувала відео, що показує, як роботи складають і розкладають телефони Galaxy Fold 200 000 разів, щоб перевірити довговічність конструкції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.