Xiaomi випустила «вбивцю флагманів» з бездротовою зарядкою і NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомив генеральний директор Redmi Лу Вейбінг, вже в недалекому майбутньому на ринок вийде новий смартфон Xiaomi, а називатися він буде (за чутками) Redmi X. Офіційне джерело заявив про те, що цей апарат одержить восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2, 86 ГГц, доповнений графікою Adreno 640. Точно така ж зв’язка зараз використовується в Samsung Galaxy S10, Xiaomi Mi 9, Sony Xperia 1 і багатьох інших смартфонах топового рівня, які вже вийшли або скоро вийдуть на ринок.

Повідомляється, що новинка, крім передового «заліза» по частині обчислювальної потужності, зможе порадувати всіх покупців підтримкою бездротової зарядки за стандартом Qi, а її потужність може досягати значення в 20 Вт. В іншому, Xiaomi Redmi X гарантовано отримає чіп NFC для роботи з платіжними системами Google Pay і Mi Pay, і це гарантовано сильно порадує всіх покупців даного флагмана, адже за рахунок цього кожен його власник зможе оплачувати покупки в магазинах і проїзд в громадському транспорті.

Крім того, даним флагману приписують потрійну основну камеру, акумулятор підвищеної ємності, роз’єм USB Type-C, а також, крім того, висувну фронтальну камеру. Сканер відбитків пальців в Xiaomi Redmi X виявиться вбудований прямо в дисплей, причому не обійдеться навіть без звичного всім користувачам 3,5 мм роз’єму, призначеного для підключення навушників. Офіційна презентація новинки, хоч інформації на цей рахунок від офіційних джерел ще й не надходило, відбудеться в кінці квітня 2019 року, тобто вже через кілька місяців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.