Головна особливість прошивки MIUI 11 здивувала багатьох фанів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До офіційного анонса операційної системи MIUI 11, над створенням якої в даний час працює компанія Xiaomi, залишилося трохи більше місяця, так як її презентація повинна пройти в кінці травня нинішнього року. Чим ближче цей день, тим більше різних подробиць вдається з’ясовувати про те, що буде представляти із себе нове програмне забезпечення, поява якого багато хто вже давно чекають. Як виявилося, в даній прошивки всіх користувачів чекає головна особливість, і вона гарантовано повалить всіх в шок.

Пройшли ті часи, коли китайське програмне забезпечення було низькоякісним. Тепер багато брендів з Китаю приділяють йому навіть більше уваги, ніж такі з інших країн світу. Саме тому прошивка MIUI 11 в нинішньому році вийде для більш ніж 50 різних моделей електронних пристроїв компанії Xiaomi, серед яких будуть як смартфони, так і планшети. Повідомляється, що перша тестова зборка нової ОС побачить світло в першій половині червня, а встановити її на свої електронні пристрої власники ряду моделей зможуть абсолютно безкоштовно.

Як стало відомо, при створенні даної операційної системи компанія Xiaomi вирішила зробити основну ставку на підтримку темної теми оформлення Dark Mode. Для цього весь інтерфейс прошивки MIUI 11 буквально перемалювали з нуля, змінивши при цьому навіть іконки практично всіх стандартних додатків. Все це було зроблено для того, щоб новітнє програмне забезпечення виглядало максимально стильно і ефектно як при використанні денний теми, так і при активації нічний.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому, що не менш важливо, темна тема інтерфейсу в MIUI 11 Не буде позначатися негативно на швидкості роботи смартфонів, а щоб домогтися такого ефекту компанії Xiaomi довелося докласти багато зусиль. Про все це розробники розкажуть самі під час презентації нової операційної системи, в якій звичайно ж будуть і інші зміни, але вони виявиться вже не такими значущими і суттєвими, нехай досвід використання мобільних пристроїв вони все ж і поліпшать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.