Гнучкий Huawei Mate X виявився помітно дешевше очікуваного

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час анонсу в лютому була оголошена ціна Huawei Mate X і вона виявилася шокуюче високою — 2300 євро або 2600 доларів (70 000 грн.). Тепер китайські джерела повідомляють, що ціна не перевищить 2090 доларів(56 200 грн.) в магазинах Китаю.

Перша партія Huawei Mate X у розмірі 80 тисяч штук побачить світ в червні і призначена вона для китайського ринку. Її виробництво вже почалося. Але радіти занадто сильно рано, оскільки міжнародний варіант буде коштувати близько 2540 доларів (68 300 грн.).

Враховуючи обмежений обсяг гнучких екранів, які виробляє компанія BOE, Huawei може обмежити увесь тираж Mate X 300 тисячами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В цьому відношенні Samsung має перевагу — виробництво гнучного смартфона Galaxy Fold у неї налагоджено краще. Компанія планує виробити 700 тисяч смартфонів і, теоретично, у неї є потужності для випуску ще 300 тисяч пристроїв зверх цього.

Втім, всі ці зусилля пропадуть даремно, якщо компанія не зможе впоратися з проблемами Galaxy Fold, перші користувачі якого скаржаться на виходячий з ладу екран. Samsung вже розслідує інциденти. Втім, скарги надходили від журналістів з їх тестовими зразками, а куплені в магазинах смартфони можуть виявитися надійніше. Та й покупці будуть поводитися з ними акуратніше, ніж автори оглядів, з ентузіазмом досліджуючі межі міцності пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.