Набагато доступніше Redmi 7 і з потрійною камерою. Ulefone Note 7 можна купити всього за $45

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В асортименті Ulefone з’явилася нова модель — Note 7. Назвою новинка намагається бути схожим на Redmi 7, але за ціною вона як мінімум в два рази дешевше: в Китаї смартфон зараз можна замовити за ціною $45 (1 200 грн.). C 23 квітня вартість моделі буде щодня збільшуватися на $ 1, поки не досягне позначки $ 60 ( 1 600 грн.). За такою ціною смартфон і буде пропонуватися в роздробі.

Для моделі з такою ціною смартфон оснащений непогано. У нього екран діагоналлю 6,1 дюйма роздільною здатністю 1280 х 600 пікселів, що займає 92,9% площі фронтальної панелі, потрійна камера (правда, роздільна здатність датчиків зовсім невелика — 8, 2 і 2 Мп), два слоти для SIM карт і окремий слот для карти пам’яті microSD. Приємно і те, що на ємності акумулятора зовсім вже економити не стали — 3500 мАг для надбюджетної моделі дуже хороший показник.

Апаратна платформа Ulefone Note 7 представлена чотириядерним CPU, що входить до складу SoC MediaTek MT6580. Об’єм оперативної пам’яті становить 1 ГБ, флеш-пам’яті — 16 ГБ. Фронтальна камера характеризується роздільною здатністю 5 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.