Ціна і характеристики Google Pixel 4 XL несподівано з’явилися у Мережі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Slashleaks вчора опублікували характеристики і ціну смартфона Google Pixel 4 XL, який повинен надійти у продаж цієї осені.

Сторінку вже видалили, але інформація швидко поширилася по Мережі, так що ми маємо можливість ознайомитися з нею. Отже, пристрій отримає екран діагоналлю 6,5 дюйма роздільною здатністю 2960х1440 пікселів. Використовувана однокристальна система не вказується, проте мова повинна йти про флагманському чіпсеті Snapdragon 855 від Qualcomm.

Основна камера нового смартфона, нарешті, обзаведеться другим модулем. В ній будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 12 і 2 Мп. Ми не сумніваємося, що Google Pixel 4 XL, як і його попередники, буде демонструвати відмінні результати в тестах його фото – і видеоможливостей. Якщо витік про характеристики правильний, то це лише ще одне підтвердження, що всі ці гонки за мегапікселями не мають ніякого сенсу при наявності прямих рук у розробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Молодша версія буде оснащена 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, а її ціна складе 459 доларів (12 400 грн.). Будуть передбачені версії з 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті, а також з 8 ГБ ОЗУ і 512 ГБ флеш-пам’яті.

Ємність акумулятора смартфона складе 4000 мА•год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.