Складаний смартфон Samsung Galaxy Fold за 2000 доларів масово ламається по всьому світу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нехай продажу флагманського смартфона Samsung Galaxy Fold ще й не почалися, але буквально днями офіційне представництво південнокорейської корпорації надало цей апарат на огляд багатьом відомим ресурсам в США і Європі. Журналісти отримали новинку в свої руки, почавши її тестувати. Проте, все це вкрай негативно закінчилося для виробника, тому що вдалося з’ясувати, що складаний телефон за 2000 доларів масово ламається по всьому світу, і це відбувається на наступній день після початку його використання.

Журналіст Дітер Боун з The Verge повідомив про те, що на другий день використання телефону на екрані з’явилися дивні смуги, які неможливо якимось чином прибрати. Експерт електроніки Стів Ковач з CNBC зіткнувся з тим, що одна з двох половин екрану перестала працювати вже через кілька годин після початку тестування смартфона. При цьому, мобільний пристрій експлуатували вкрай акуратно, тобто воно не падало і не піддавалося будь-якій фізичній дії.

Відомий інсайдер Марк Гурман з Bloomberg також отримав Samsung Galaxy Fold в свої руки в числі перших, а й він зіткнувся з тим, що дисплей телефону вийшов з ладу, причому це сталося в перший день використання. Ще через один день матриця взагалі перестала показувати будь-яку інформацію, ймовірно, вийшовши з ладу. Спочатку все журналісти намагалися зв’язатися з Samsung, адже не виключено, що їм в руки потрапив бракований апарат, проте в кінцевому підсумку вони зійшлися до думки, що виробник випустив жахливо неякісний телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І все це за $ 2000, за які флагман Samsung Galaxy Fold продавати почнуть вже в найближчі кілька місяців. Не можна не помітити, що всі проблеми з екраном неможливо виправити шляхом оновлень або чогось подібного. Все це вказує на великі неполадки в роботі гнучкого дисплея, про переваги якого виробник так багато розповідав під час анонсу. Деякі журналісти припускають, що наліплену на дисплей телефону захисну плівку не можна було віддирати, але Samsung нікого про це не попередила, тому вина в усьому цьому в будь-якому випадку лежить саме на виробника, а не на користувачах.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.