Смартфони Xiaomi тепер можуть обмежувати час використання додатків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi випустила бета-версію глобальної прошивки MIUI 10 Global Beta 9.4.15 для своїх смартфонів. Найпомітнішим нововведенням стала нова функція під назвою Screen Time.

По своїй суті Screen Time дуже схожа на функцію Google з гучною назвою «Цифрове благополуччя» (Digital Wellbeing), яка спочатку була доступна тільки для смартфонів серії Pixel з операційною системою Android 9 Pie, а потім почала поширюватися на смартфони з «чистої» ОС Android One, флагманські Galaxy S10 і так далі.

Так ось, Screen Time дозволяє відстежувати час, проведений в різних додатках, з наочними графіками, в тому числі тижневими і місячними. Все це дозволяє стежити за своїми звичками і вжити заходи, якщо назріває залежність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також можна побачити самі «популярні» у користувача програми, наскільки часто він розблокує смартфон, кількість сповіщень та іншу цікаву статистику. Як і у Digital Wellbeing, в Screen Time є можливість встановити обмеження на час, проведений в будь-якому встановленому додатку. Коли ліміт перевищено, на екран виведеться попередження і рада зробити перерву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.