Показаний концепт гнучкого iPhone Z

Компанія Caviar, відома своїми неймовірно дорогими варіантами популярних смартфонів, на цей раз порадувала шанувальників не справжнім продуктом, який можна придбати вже прямо зараз, а концептом.

Дизайнери Caviar показали, як може виглядати складаний смартфон Apple з гнучким екраном. За задумом, iPhone Z в повністю розгорнутому стані перетворюється в планшет з екраном діагоналлю в 10,4 дюйма і роздільною здатністю 3876х2758 пікселів. Смартфон може складатися втричі, літера «Z» в назві відсилає саме до силуету складного смартфона.

Такий форм-фактор працює в декількох режимах — для селфі, режим планшета, ноутбучний і режим для перегляду відео. Фронтальна камера підтримує розпізнавання обличчя Face ID. Основна камера поєднує три модулі роздільною здатністю 15 Мп – ширококутний, надширококутний і телефото. Також є сканер відбитків пальців, вбудований під екран, і порт USB Type-C .

І Caviar не була б собою, якби не прикрасила концепт золотом і діамантами. За оцінками Caviar, пристрій такого класу коштуватиме не дешевше 2900 євро (87 600 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.