Samsung Galaxy A60 отримав вражаючі опції за смішну ціну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore) ічора на своїй сторінці в Twitter підтвердив, що компанія Samsung показала на заході в Індії смартфон Samsung Galaxy A60, розкривши всі характеристики і назвавши ціну.

Характеристики смартфона виявилися не зовсім такими, як було зазначено в базі даних TENAA, особливо це помітно в частині конфігурації основної камери. Раніше повідомлялося, що камера представлена трьома датчиками зображення роздільною здатністю 16, 8 і 5 Мп. По факту, головний датчик зображення тут має роздільну здатність 32 Мп. Такий же датчик встановлений у фронтальній камері, яка врізана в лівий верхній кут екрану.

РК-дисплей має діагональ 6,3 дюйма при роздільній здатності 2340х1080 пікселів, він займає 91,8% площі лицьової панелі. Як однокристальна система виступає Snapdragon 675, об’єм оперативної і флеш-пам’яті становить 6 і 128 ГБ відповідно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора дорівнює 3500 мА•год. Окремо згадується технологія Screen Sound, яка дозволяє відтворювати голос співрозмовника за допомогою вібрації екрану. Подібні рішення вже є у інших компаній.

Також смартфон отримав модуль NFC для безконтактних платежів і дактилоскопічний датчик на задній панелі, що порадує багатьох користувачів.

Ціна Samsung Galaxy A60 становить 298 доларів (8 тисяч гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.