У 2020 році iPhone 8 отримає нове життя завдяки оновленим характеристикам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple виділяється тим, що не випускає бюджетних смартфонів. Замість цього вона залишає у продажу старі моделі, роблячи їх дешевше з кожним роком. Хоча бюджетними вони все одно від цього не стають.

І поки в Мережі не вщухають суперечки щодо нової версії iPhone SE, джерела повідомляють, що Apple може повести себе досить незвичайним чином, оновивши одну зі старих моделей в наступному році.

Якщо точніше, мова йде про iPhone 8. Цей смартфон продається і зараз. У США за нього без урахування податків просять 600 доларів (16 000 грн.). Враховуючи ситуацію з iPhone 7, восени, коли вийде черговий покоління смартфонів Apple, найімовірніше, iPhone 7 зникнуть з продажу (не на всіх ринках, звичайно), а iPhone 8 стане ще дешевше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І за цією логікою iPhone 8 має зникнути з асортименту Apple в 2020 році, але, якщо вірити свіжим даними, все буде трохи не так. Apple оновить iPhone 8, чого раніше ніколи не робила, щоб залишити його в строю. Зокрема, екран отримає нормальну роздільну здатність Full HD, а серцем буде служити SoC Apple A13. У смартфона збережуться розміри і дизайн, одинарна камера, а флеш-пам’яті 128 ГБ. Очікується, що такий смартфон буде коштувати близько 650 доларів (17 400 грн.), тобто бюджетним вже точно не буде. Враховуючи, що iPhone X купертинці просто прибрали з продажів, щоб не заважав актуальній лінійці, в 2020 році у нас просто не буде старих моделей iPhone, які б встигли неабияк подешевшати. Так що рішення Apple з iPhone 8 бачиться цілком логічним. Враховуючи його дизайн і ряд особливостей, що він ніяк не зможе конкурувати з більш сучасними моделями компанії, але запропонує альтернативу тим, хто не готовий або не може платити за смартфон 1000 доларів і більше.

Виробляти оновлений iPhone 8 буде Pegatron. Повідомляється, що компанія виробить близько 20 млн таких смартфонів, хоча, враховуючи всі нюанси, не факт, що цього вистачить.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.