Samsung Galaxy S10 5G зайняв всі перші місця в рейтингу DxOMark і поставив рекорд по відео

Компанія DxOMark, яка займається тестуванням камер і об’єктивів, включаючи камери сучасних смартфонів, опублікувала результати тестування смартфона Samsung Galaxy S10 5G.

Galaxy S10 5G зумів розділити перше місце з Huawei P30 Pro в рейтингу основних камер, набравши аналогічні 112 балів, впевнено випередив конкурентів і став лідером у рейтингу фронтальних камер, набравши 97 балів. Крім того, Galaxy S10 5G встановив рекорд – став першим смартфоном, який отримав в DxOMark цілих 100 балів за відеозйомку.

Якщо розглядати тільки фотозйомку основною камерою, то тут результати дещо відстають від Huawei P30 Pro — 117 проти 119 балів. По відео ж Huawei P30 Pro набрав тільки 97 балів. з плюсів відзначаються точний баланс білого і кольору в більшості шумів, хороший динамічний діапазон, швидкий, точний і стабільний автофокус, хороші результати при зйомці зі спалахом.

У рейтингу селфі-камер Samsung Galaxy S10 5G обійшов Galaxy S10 Plus з 96 балами, Google Pixel 3 і Galaxy Note 9 з 92 балами. Huawei P30 Pro ж знаходиться тільки на п’ятому місці з 89 балами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.