Журналісти поділилися своїми думками щодо Samsung Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора, як ми вже повідомляли, Samsung несподівано почала продавати смартфон Galaxy Fold, хоча повинна була почати продажі пізніше. Правда, неясно, чи дійсно була можливість купити апарат або ж це була просто помилка продавців.

Як би там не було, сьогодні ресурс SamMobile опублікував короткий звіт про свої враження від знайомства з гнучким флагманом Samsung. Справа в тому, що в п’ятницю Samsung відкрила свій перший фірмовий магазин в Нідерландах, на честь чого журналісти мали можливість по 10 хвилин “поспілкуватися” з Galaxy Fold.

Отже, джерело зазначає, що смартфон живцем все-таки досить товстуватий, та й щілина між панелями помітна. При цьому якість екранів дуже висока, а користуватися смартфоном в закритому стані зручно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складка — один з найбільш животрепетних питань щодо гнучких смартфонів першого покоління. Журналіст зазначає, що вона дійсно є, але ледь помітна. Samsung ж запевнила, що у серійних пристроях вона буде ще непомітніше, хоча велике питання, як будуть йти справи через рік використання.

Оболонка, незважаючи на передсерійний екземпляр, працювала відмінно, так що в серійних смартфонах з цим все повинно бути добре.

Крім того, журналіст відзначив одну цікаву особливість Galaxy Fold. Як відомо, внутрішній дисплей у смартфона прикритий не захисним склом, а пластиком. Зараз просто немає такого скла, яке можна було б використовувати в подібних пристроях.

Однак у флагмана Samsung цей пластик додатково покритий якимось матеріалом, з-за чого створюється враження, що це все ж скло. Тобто, найімовірніше, при роботі з екраном відчуттів дешевизни виникати не повинно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.