Xiaomi представила народний флагман Redmi X за найнижчою в світі ціною

Глава з розробки продуктів Xiaomi Ван Тен Томас від імені свого офіційного аккаунта в соцмережі Weibo опублікував фотографії смартфона Redmi, який є флагманом. На знімку добре видно, що мобільний пристрій має досить товстий корпус з металу, а також звичний 3,5 мм роз’єм для навушників. На верхній грані смартфона знаходиться висувна фронтальна камера, яка, можливо, є подвійною. Для підзарядки використовується інтерфейс USB Type-C.

Ключова ставка в цій моделі робиться саме на передове технічне оснащення, тобто Xiaomi Redmi X, хоча можливо він буде називати якось інакше, отримає топовий 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,86 ГГц, доповнений при цьому графікою Adreno 640. Зустріти такий чіп зараз можна у флагманах Xiaomi Mi 9, Samsung Galaxy S10, OnePlus 7 (скоро буде представлений) і Sony Xperia 1. Проблема в тому, що всі ці телефони преміального рівня коштують непристойно багато.

За деякими даними, флагман Redmi є таким товстим через те, що виробник розмістив в ньому акумулятор ємністю 5000 мАг, але так це чи ні – достеменно невідомо. Офіційно Xiaomi поки що не готова ділитися інформацією про свій новий телефоні топового рівня, але вже ходить слух про те, що коштувати він буде всього $ 310. За таку суму грошей покупець отримає 48 Мп основну камеру, топовий процесор, сканер відбитків пальців в екрані і, можливо, ще якісь особливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.