Samsung потайки початку продажу складного смартфона Galaxy Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулої п’ятниці компанія Samsung почала приймати попередні замовлення на складаний смартфон Galaxy Fold із гнучким екраном в США за ціною 1980 доларів (53 тис гривень). Перша партія була обмежена і незабаром перестали приймати попередні замовлення з поясненням, що попит на смартфон виявився великий і користувачів сповістять про надходження наступної партії.

Проте, був виявлений спосіб купити Galaxy Fold без оформлення резерву і тривалого очікування. Один з розробників спільноти XDA Developers виявив офіційну сторінку Samsung, де можна оформити покупку безпосередньо.

Сторінка дозволяє вибрати операторів T-Mobile або AT & T і оплата з контрактом на 24 місяці по 82,5 долара в місяць. За словами джерела, у операторів лише по 4,5 тисячі апаратів у кожного, тобто вся первісна партія для США становить 9 тисяч пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше T-Mobile оголосив, що поставки смартфона почнуться 25 квітня. В Європі 26 квітня повинні почати приймати попередні замовлення, а безпосередньо продажі стартують 3 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.