Опубліковано всі характеристики і офіційні зображення бюджетного смартфона Honor 8S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зображення цієї моделі з’явилися кілька днів тому, а зараз німецьке джерело опублікував всі технічні подробиці. Honor 8S виявився досить компактним пристроєм: він отримав екран IPS діагоналлю 5,71 дюйма роздільною здатністю 1520 x 720 пікселів. Фронтальна камера роздільною здатністю 5 Мп виконана на сучасний манер-в каплевидному вирізі.

Honor 8S базується на такій же бюджетній, як і він сам, однокристальній платформі MediaTek Helio A22 з восьмиядерним CPU ARM Cortex-A53 частотою до 2,0 ГГц. Базова версія моделі має 2 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої флеш-пам’яті, але буде варіант з 3 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ флеш-пам’яті. Слот для карт microSD в цій моделі передбачено.

Основна камера представлена датчиком роздільною здатністю 13 Мп – апарат зможе записувати відео роздільною здатністю Full HD. В якості ОС використовується Android 9.0 c інтерфейсом EMUI 9.0.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора відносно невелика – всього 3020 мА·год, проте і невеликий екран, і SoC не сама вимоглива в плані енергоспоживання, так що автономність повинна бути нормальною. Для зарядки і з’єднання з ПК передбачений роз’єм microUSB. Товщина корпусу дорівнює 8,45 мм.

Honor 8S надійде в продаж в трьох кольорах – чорному, синьому і золотистому. Вартість моделі поки не повідомляється, але за характеристиками видно, що дорогим цей смартфон не буде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.