Змінюючи традиції: OnePlus випустить три варіації флагманського смартфона

Починаючи з 2016 року, компанія OnePlus презентує по дві моделі смартфонів щорічно. Зазвичай влітку випускали стандартну версію, а восени – поліпшену, яка отримувала приставку T. У 2019 розробники, змінюючи традиції, представлять три варіації флагманського смартфона OnePlus 7.

Схоже, що боси OnePlus вирішили наслідувати приклад колег з Samsung. Нагадаємо, що корейська компанія в цьому році випустила відразу три версії Galaxy S10. Крім того, вона збирається презентувати ще й четверту, яка отримає підтримку мереж п’ятого покоління.

Як інформує відомий інсайдер Ішан Агарвал, в поточному році з’явиться стандартна версія OnePlus 7, поліпшена з приставкою Pro, а також старша модель з підтримкою 5G. Звичайно, цінники у представлених пристроїв будуть значно відрізнятися.

На даний момент точна дата презентації OnePlus 7 невідома, однак інсайдери запевняють, що лінійка телефонів буде представлена ​​вже в травні поточного гожа. Варто відзначити, що розробники вирішили рекламувати свої нові смартфони під слоганом Go Beyond Speed.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.