Samsung Galaxy Note 9 дуже сильно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні півроку в продаж по всьому світу надійшло багато різних моделей мобільних пристроїв, починаючи від зовсім доступних за ціною і закінчуючи такими, за які просять великі суми грошей. Одним з кращих за станом на сьогоднішній день, є флагман Samsung Galaxy Note 9, що володіє не тільки величезними розмірами, але ще і стилусом S Pen.

На старті продажів у вересні минулого року купити Samsung Galaxy Note 9 в офіційних торгових точках на території України пропонували за 30 – 35 тис. гривень, тобто за величезну суму грошей, розмір якої перевищує $ 1000.. Багато покупців мріяли про те, щоб купити собі даний смартфон, однак в остаточному підсумку вони відмовилися від цієї ідеї. На радість всіх тих, хто не зробив покупку в перші дні з моменту початку продажів, тепер купити мобільний пристрій топового рівня, оснащений за останнім словом техніки, можна набагато дешевше.

Дослідження видання iTechua.com показало, що флагманський смартфон Samsung Galaxy Note 9 сильно впав в ціні, ставши набагато дешевшим, ніж будь-коли раніше до цього. Тепер купити мобільний пристрій можна всього за 17 000 гривень. За настільки сильно зниженою ціною мобільний пристрій продають десятки магазинів в Україні, а пропонують вони чорне, блакитне, пурпурове і мідне забарвлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний пристрій в особі Samsung Galaxy Note 9 оснащено 6,4-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2960 на 1440 пікселів (QHD +), восьмиядерним процесором Exynos 9810 з тактовою частотою 2,7 ГГц, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, графікою Mali-G72 MP18, подвійної основної (12 Мп + 12 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для підключення навушників, а також, крім того, акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Fast Charge. Габарити корпусу даного телефону складають 161.9 x 76.4 x 8.8 мм, а важить він цілих 201 грам, тому користуватися ним однією рукою навряд чи вийде. Придбати смартфон можна за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.