Собівартість Samsung Galaxy Fold вразила всіх покупців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор Ішан Агарвал (Ishan Agarwal) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter поділився інформацією про собівартість смартфона Samsung Galaxy Fold.

Він отримав інформацію про те, що компанія Samsung імпортувала в Індію близько 50 смартфонів Galaxy Fold, оснащених згинаючимися екранами. При цьому смартфон пізніше буде збиратися і Індії теж. У митних документах зазначено, що вартість смартфона становить близько 1200 доларів (32 200 грн.). Інсайдер вважає, що мова йде про собівартість пристрою, який, нагадаємо, буде пропонуватися за ціною 1980 доларів (54 тис. грн.).

Якщо це так, то виходить, що Samsung Galaxy Fold по собівартості вдвічі дорожче Samsung Galaxy S10+. На виробництво свого флагманського смартфона компанія витрачає близько 630 доларів (16 900 грн.).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“What this means is that $1,200 is probably the manufacturing cost of the Galaxy Fold which is pretty high compared to the possible manufacturing cost of S10 + that is $ 630! Now again, I am not an expert, so don’t take all this seriously… #Samsung #GalaxyFold”, — Ishan Agarwal (@ishanagarwal24) April 11, 2019

Очевидно, що висока ціна Samsung Galaxy Fold визначається гнучким екраном і шарнірним механізмом. Фахівці вважають, що через кілька років смартфони із такими екранами будуть коштувати стільки ж, скільки і сучасні моноблочні флагмани.

Втім, сам інсайдер зізнається, що він може помилятися, так що нам доведеться дочекатися, коли пристрій потрапить в руки до ентузіастів, які розберуть його на запчастини і проведуть точну оцінку собівартості.

P. S. Інший інсайдер Ice Universe підтвердив, що він став одним з 300 блогерів, яких вислали Samsung Galaxy Fold. Чекаємо появи нових цікавих деталей про смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.