Sharp показала свій складний смартфон, який витримує 300 000 згинань

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора компанія Sharp показала в Японії прототип смартфона, екран якого може складатися навпіл. Джерело повідомляє, що смартфон оснащений органічним електролюмінесцентним дисплеєм діагоналлю 6,18 дюйма роздільною здатністю 3040х1440 пікселів.

Выдерживает 300 000 сгибаний. Sharp показала свой складной смартфон

Представники Sharp, які були присутні на презентації, заявили, що даний екран витримує 300 000 згинань. Нібито фінальна версія подібного смартфону зможе складатися в обох напрямках, тобто екран зможе опинятися в складеному стані як всередині корпусу, так і огинати його. Проте в коротких роликах прототип показаний з дисплеєм, який складається всередину.

Виробник не називає інших характеристик пристрою, так як конкретно даний прототип не планується для комерціалізації. Цілком можливо, Sharp провела презентацію для того, щоб привернути увагу інших виробників смартфонів, які можуть розмістити замовлення для своїх пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Выдерживает 300 000 сгибаний. Sharp показала свой складной смартфон

Нещодавно компанія Sony запатентувала згинаючийся смартфон нестандартної форми, який може згинатися в двох місцях, а також ігровий складаний смартфон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.