Samsung Galaxy A90 перейменували в Galaxy A80, але модель Galaxy A90 теж вийде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже повідомляли, у базі даних популярного тестового додатку Geekbench опублікована інформація про результати тестування нового смартфона Samsung Galaxy A80, який проходить під модельним номером SM-A805F. В однопоточному режимі Samsung Galaxy A80 набрав 2488 балів, а при використанні всіх ядер однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 675 результат склав 6732 бали. Протестований смартфон оснащений 8 ГБ оперативної пам’яті і з коробки буде працювати під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie.

Тепер же в Twitter з’явилося уточнення на тему Samsung Galaxy A80 і Samsung Galaxy A90. Раніше смартфон проходив під модельним номером SM-A905F і повинен був називатися Samsung Galaxy A90, однак компанія вирішила використовувати для цього пристрою назву Samsung Galaxy A80 і офіційний модельний номер SM-A805F.

Офіційна презентація пристрою очікується вже сьогодні. Не виключено, що Samsung Galaxy A90 також покажуть також сьогодні, але це інший смартфон з більш продуктивною SoC, підтримкою 25-ватної зарядки і поворотно-висувний камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.