Знімок, зроблений на iPhone 6, визнали найкращим на щорічному фотоконкурсі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому фотографії, зроблені на iPhone, часто отримували нагороди на різних конкурсах. Однак цього разу в ході свіжого конкурсу перемогла фотографія, зроблена на смартфон iPhone, випущений в 2014 році.

Йдеться про Фотоконкурс Friends of the Columbia Gorge Capturing Resilience 2018 Photo Contest, який проводиться ось вже четвертий рік поспіль. Учасникам конкурсу пропонують фотографувати для подальшої оцінки мальовничі місця, дику природу, польові квіти і так далі.

Фотографія-переможець була зроблена Колліном Райтом (Colleen Wright) 3 вересня 2018 року за допомогою iPhone 6. Фото було зроблено в районі, де сталася пожежа в Ігл-Крік в 2017 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тоді 16-річний підліток кинув петарду в каньйон з висохлою травою. В результаті пожежа не припинялася три місяці, вогонь випалив величезну площу, а пожежники витратили 18 млн. доларів на боротьбу з ним. Суд зобов’язав підлітка, сім’я якого приїхала з Одеси, виплатити штраф у розмірі 36 млн. доларів.

Суддя визнав, що підліток не зможе сплатити повну суму штрафу, додавши, що згідно із законом неповнолітні правопорушники можуть припинити виплати через 10 років, якщо вони пройдуть умовний термін і не здійснять інших злочинів.

Інші фотографії, які були відзначені в конкурсі, ви знайдете за посиланням в джерелі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.