Бюджетний смартфон Honor 20i з 32-мегапіксельною фронтальною камерою представлять 17 квітня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У нас тільки-тільки стартували продажі смартфона Honor 10i, а в Китаї вже готується до випуску Honor 20i. Цю модель повинні представити на спеціальному заході в Пекіні 17 квітня. Одночасно з ним дебютує новий ноутбук бренду — Honor MagicBook 2019.

Судячи з тизеру, смартфон отримає екран з краплеподібним вирізом, в якому розміститься фронтальна камера роздільною здатністю 32 Мп. І поки це все, що можна сказати про модель напевно. За непідтвердженими даними діагональ екрану моделі складе 6,2 дюйма, а в якості апаратної платформи буде використана SoC Kirin 710. Також в конфігурації моделі очікується 4-6 ГБ оперативної пам’яті і 64-128 ГБ флеш-пам’яті, акумулятор ємністю 3400 мА·год, потрійна камера з роздільною здатністю 2, 8 і 24 Мп і ОС Android 9.0 Pie.

Якщо ці характеристики здалися вам знайомими, то це неспроста: вони збігаються з характеристиками «нашого» Honor 10i. Поки незрозуміло, чи отримає Honor 20i якісь відмінності від Honor 10i, але такий «неймінг» виглядає дивно і тільки заплутує користувачів. Але ж в Європі у Honor 20i теж буде своє ім’я-Honor 20 Lite…

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інша тізерна картинка вказує на одночасний дебют 17 квітня нового ноутбука – Honor MagicBook 2019. Його характеристики поки не повідомляються, але навряд чи він буде сильно відрізнятися від попередника.

Honor 20i виявиться першим представником нової лінійки флагманських смартфонів бренду. Справжні флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro повинні вийти трохи пізніше, орієнтовно 25 квітня. Про їх характеристики і вартість ми писали вчора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.